Aktiviteter

AKTIVITETER

Dugnadsvenner er alltid velkomne!

Det ligger allerede mange tusen dugnadstimer bak det Reidvin-tunet vi ser i dag, og vi har fortsatt små og store oppgaver som skal løses. Hver torsdag møtes dugnadsgjengen for dugnadsarbeid og pause med kaffe. Vi vil gjerne ha med flere i dugnadsgjengen!.

 

Vil du bidra til dette dugnadsarbeidet knyttet til bygningene, så kontakt:

Trond Flannum: 926 66 288.

Vi har gravd ned 4 stk lampeholdere.(Vi skal ha "gatelys", må vite).

Det var en dags jobb for Alf, Einar, Tor og Trond: Hurra!


 

Er du interessert i å være med på dugnadsarbeid knyttet til Staude- og urtehagen, så ta kontakt med:

Trine Steen på telf.:  926 04 791

Mimi Vooren på telf.: 456 64 931Fra Åpen Hage sent i august - med 80 besøkende!


ARRANGEMENTER

ÅRSMØTE 25. mars 2021


Vi håper å kunne avholde årsmøte 25. mars, enten på Reidvin-tunet eller på Fjellhall, alt etter hva korona-situasjonen tilsier. 

Utover årsmøte saker, blir det foredrag om "Da E18 kom til bygda" god illustrert med bidler og gode historer.ÅRSMØTE 3.sept 2020


Leif Kristian Ness gikk av som leder og Trine Steen ble valgt til å overta dette vervet.                                             Forøvrig fortsetter resten av styret.


Reidvin-tunet utnevnte også to nye æresmedlemmer, Jan Halvard Kalager og Bjørn Kristiansen, de har begge lagt ned et ukjent antall dugnadstimer på Tunet - tusen takk!
I 2020 har vi ikke avholdt det tradisjonelle høstmarkedet på Reidvin-tunet av smittevernhensyn. Så dere får hygge dere med minner fra ifjor og håpe at vi ser hverandre på høstmarkedet i Hillestad i 2021.Høstmarked 7.sep 2019


For 33. gang arrangeres høstmarkedet i Hillestad.

Hillestad bygdekvinnelag har de siste årene samarbeidet med Reidvin-tunet og Museumsforeningen Vestfold Privatbaner om dette arranegementet.

Trivelig dag med håndverksutstillere, lag og foreninger som profilerer seg, ferske grønnsaker og hjemmebakst.

Og Hest for Tog har vi selvfølgelig.

Museumsforeningen skal åpne den flotte Glosimodtkiosken denne dagen og Hillestad Promenadeorkester holder stemingen på topp.


Velkommen!